Business 2 Business

Dă-le motiv clienților tăi să revină!

 

Atunci când vine vorba de servirea deserturilor, standardele calitative sunt foarte ridicate, de aceea, e important ca produsele tale să se ridice la nivelul așteptărilor și să păstreze această calitate de fiecare dată. Pentru a-ți surprinde clienții, este nevoie de produse realizate din materii prime de înaltă calitate, diversificate și care să arate de-a dreptul delicios.


Pentru a oferi clienților tăi produsele pe care și le doresc și pentru ca aceștia să revină cu zâmbetul pe buze în locația ta, îți venim în întâmpinare cu un concept care include:

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ gamă variată de produse, confecționate artizanal,

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ produse realizate din materii prime de înaltă calitate,

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ produse porționate,

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ultima tehnologie de congelare, pentru conservarea gustului și viață prelungită,

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ distribuție promptă și riguroasă,

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ traininguri, pentru angajați, de manevrare și preparare a produselor,

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ realizarea meniurilor,

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ consultanță pentru alegerea produselor,

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎✅ flexibilitate și profesionalism.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎


‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎


Din experiența de peste 10 ani în cadrul căreia am oferit soluții pentru segmentul HoReCa și am colaborat cu sute de clienți, am ajuns să optimizăm întregul proces de achiziție a deserturilor, de la comandă la utilizare, pentru ca implicarea resursei umane să fie minimală din partea ta și să eficientizezi, în același timp, costurile.


Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să faci este să decizi că vrei să duci calitatea serviciilor tale la următorul nivel și noi ne ocupăm de restul!


Pentru a ne asigura că te bucuri de plus valoare în ceea ce privește business-ul tău, îți suntem constant alături cu sfaturi privind cele mai potrivite produse, sugestii de diversificare, prezentare, varietate de meniuri, precum și instrucțiuni de utilizare și consultanță în ceea ce privește succesul noilor produse în cadrul locației tale. În acest fel, ne asigurăm că în orice moment poți fi sigur că ai făcut alegerea potrivită!


Din respect pentru desert, suntem deschiși la feedback constant și venim în întâmpinarea ta cu cele mai inovative soluții, pentru ca tu să oferi în continuare produse de cea mai bună calitate clienților tăi, chiar și în vremuri ca acestea!


Devino partener Ugatti și du-ți serviciile la alt nivel!