Despre noi

Din dorinta de a veni in spirijinul celor din domeniul HoReCa si din nevoia consumatorilor pentru calitate si prospetime, am creat brandul Ugatti, care propune o solutie inteligenta, integrata, raspunzand nevoilor tuturor celor care activeaza in acest sector.


Misiunea noastra este de a oferi partenerilor nostri solutii diversificate, punandu-le la dispozitie un intreg concept, iar in tot ceea ce facem punem accentul pe inovatie si calitate.


Gama noastra de produse include deserturi, fructe stoarse, smoothie-uri, paste fresh, produse de brutarie si patiserie, deserturi to go si produse adiacente, solutionand cu usurinta aspectele problematice din aceasta industrie. Portionarea fiecarui produs permite utilizarea exact atat cat este nevoie in functie de cerintele din fiecare locatie, fara a consuma resurse suplimentare, fara a se produce cantitati prea mari si, prin urmare, fara a inregistra pierderi.


Serviciile de distributie sunt prompte si riguroase, clientul nostru reprezentand prioritatea noastra.


Produsele sunt realizate folosind tehnologie de ultima generatie, pentru o viata prelungita. Prin portionare, se obtine un cost mai bun prin eliminarea pierderilor si reducerea implicarii resurselor din partea beneficiarului.


In acest mod, meniul fiecarei locatii poate fi extins, fara a aloca resursa umana dedicata, iar pe langa livrarea produselor, oferim si instructiuni de utilizare, astfel incat sa poata fi integrate cu succes in produsele oferite spre consum.


Pe langa produsele propriu zise, punem la dispozitia colaboratorilor si resurse si materiale variate, cum ar fi: meniuri, solutii pentru delivery, solutii pentru take away, dozatoare in locatii, alte materiale pentru promovare offline. De asemenea, fiecare dintre acestea poate fi personalizat cu logo, eticheta proprie etc.


Asadar, propunem o solutie completa, care sa ajute la imbunatatirea serviciilor oferite de catre fiecare colaborator.